Medaus barsukas

Medaus barsuko mokslinė klasifikacija

Karalystė
Animalia
Prieglobstis
Chordata
Klasė
Žinduoliai
Įsakymas
Carnivora
Šeima
Mustelidae
Gentis
Mellivora
Mokslinis vardas
Mellivora Capensis

Medaus barsuko išsaugojimo būsena:

Mažiausiai susirūpinimo

Medaus barsuko vieta:

Afrika
Azija

Medaus barsuko įdomus faktas:

Labiausiai bebaimis gyvūnas Žemėje!

Medaus barsuko faktai

Grobis
Bitės, vabzdžiai, smulkūs gyvūnai, svogūnėliai, šaknys, paukščių kiaušiniai
Jaunojo vardas
Rinkinys
Linksmas faktas
Labiausiai bebaimis gyvūnas Žemėje!
Numatomas gyventojų skaičius
Nežinoma
Didžiausia grėsmė
Žmonės
Ryškiausias bruožas
Dideli, aštrūs nagai
Kiti vardai)
Terkšlė
Nėštumo laikotarpis
6 mėnesiai
Buveinė
Sausos teritorijos, žolynai, miškai
Plėšrūnai
Leopardai, dėmėtosios hienos, pitonai, krokodilai
Dieta
Visavalgis
Vidutinis šiukšlių dydis
2
Gyvenimo būdas
  • Dieninis
  • Sutemos
  • arba naktinis, priklausomai nuo regiono ir sezono
Dažnas vardas
Medaus barsukas
Rūšių skaičius
1
Vieta
Afrika, Azija, Indijos subkontinentas
Šūkis
Viena drąsiausių žemės būtybių!
Grupė
Žinduolis

Medaus barsuko fizinės savybės

Odos tipas
Stora, laisva oda, padengta plaukais
Didžiausias greitis
tūkstančiai mylių
Gyvenimo trukmė
7–8 metai laukinėje gamtoje, 24 metai nelaisvėje
Svoris
11–35 svarai
Aukštis
9,1–11 colių
Ilgis
Nuo 22 iki 30 colių
Lytinės brandos amžius
1–2 metai
Atjunkymo amžius
2–3 mėnesiai

Medaus barsukai yra pats bebaimis pasaulio gyvūnas.



Kapibaras laimėti pasaulio apdovanojimą draugiškiausias gyvūnas , bet priešingame spektro gale sėdi medaus barsukas, bjauriausias planetos žinduolis! „Gineso pasaulio rekordų knygoje“ išvardyti maži, žebenkštis rūšys, kaip labiausiai bebaimis Žemėje. Ačiū 2011 m. Virusiniam „YouTube“ vaizdo įrašui, jie pelnė „nesirūpinimo“ reputaciją - tinkamas apibūdinimas gyvūnams, kurie puola ir vagia savo nuožiūra!

Galbūt dėl ​​medaus barsukų įžeidžiančių asmenybių mokslininkai nelabai ištyrė šios rūšies. Nepaisant to, pasinerkime į tai, ką žinome!



Įdomios Straipsniai